cellers i vins

Albet i Noya

Logo Albet i Noya ORIGINAL (1)
Si bé els orígens del conreu de vinyes a Can Vendrell es troben a l’edat mitjana, no és fins el 1903 que la família Albet s’assenta a la finca. Joan Albet i Rovirosa va anar a Can Vendrell per encàrregar-se de la replantació de la finca en la època post-fil·loxèrica. Després de les feines de replantació, va quedar-se com a encarregat de les 210 hectàrees de la finca, dels quals 90 hectàrees estaven dedicades al conreu de la vinya.

És l’actual i quarta generació, – en Josep Maria Albet i Noya – que introdueix el conreu ecològic de les vinyes. En Josep Maria es fa càrrec de la finca a partir de la mort del pare el 1972, i a finals d’aquesta dècada comença a elaborar els primers vins ecològics. Amb l’èxit d’aquest primer vi ecològic, elaborat exclusivament per al mercat danès, s’anava incrementant la proporció de la finca dedicada al conreu ecològic.

La família aprofita la oportunitat d’adquirir finalment la finca que portavem desde feia quatre generacions. És en aquest moment, quan es decideix començar l’ampliació i millora contínua de les instal·lacions, i a dedicar el 100% dels terrenys al conreu ecològic.

Actualment controlen 80.6 hectàrees dedicades al conreu de la vinya, i comprem també raïm de pagesos locals que s’han convertit al cultiu ecològic, pagant els millors preus del Penedès i donant assessorament en el conreu per garantir la màxima qualitat del raïm.ELS VINS

Curios Albet i Noya web
Curiós Xarel.lo

Vi elaborat amb raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Del qual només s'aprofita en el premsat la primera fracció de most. Després de fermentar a una temperatura controlada d'uns 16°C durant 19 dies, li vam donar els trasbalsos escaients. Aquest vi d'anyada restarà en les millors condicions de fruitositat i aroma durant els primers dos anys d'embotellat, temps a partir del qual anirà minvant la seva frescor i augmentarà la seva potència i cos. Beveu-lo ben fred i preferentment combinat amb menjars lleugers.

curios_tinto
Tempranillo Curiós

Amb un color vermell intens i tocs violacis, aquest és un dels vins més llaminers del celler. Té uns aromes molt potents de fruita vermella, de cirera picota i carnosa, amb algunes notes florals de rosa i mores. És saborós en boca, gras, d'acidesa fina i amb uns tanins molt suaus.

Efecte Albet i Noya web
Efecte Brut Nature Reserva 3

Aquest vi escumós ha estat elaborat pel mètode tradicional. Ha envellit a les nostres caves a una temperatura constant de 16ºC. El seu degollament ha estat manual i sense congelació i la data d'aquesta operació està impresa a la contraetiqueta de l'ampolla. La qualitat del producte serà òptima durant els divuit mesos posteriors al seu degollament. Recomanem servir-lo a uns 6ºC de temperatura.PROGRAMACIÓScreen Shot 2017-06-10 at 00.47.45

In Crescendo

Un grup vocal format per joves d'entre 18 i 26 anys, que van resultar guanyadors de la segona edició del popular programa televisiu Oh Happy Day, el 2014. Des d’aleshores, la seva trajectòria ja estat fulgurant i, a més de presentar diversos espectacles, un disc i haver realitzat més de 70 actuacions, s’han consolidat com un dels grups vocals més singulars del panorama musical actual. La seva versatilitat, qualitat vocal, originalitat dels arranjaments i composicions i carisma, els converteixen en una formació única i d’una gran força sobre els escenaris.


Més informació