cellers i vins

Can Bas

Logo Can Bas-01 (1)

Can Bas: vivint la història

Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.
Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d’història, un nus de cultura, la suma d’il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d’interès turístic i enoturístic.


ELS VINS

LERA2014PERWEB
L'Era Cabernet Sauvignon 2014

Jove, vibrant, seductor i d’un intens color pruna. Un vi negre d’estructura lleugera però ben armada, amb una excel·lent integració entre acidesa i alcohol.
Les aromes de fruita, juntament amb uns tanins madurs i dolços, proporcionen un pas llarg i agradable en boca.

LERACHARDONNAY2015PERWEB
L'Era Chardonnay 2015

Blanc jove, fresc i untuós. Presenta tonalitats d’un groc fred i diàfan. És generós en aromes florals i en records a platan madur. El seu pas en boca és suau, agradable i d’un volum molt suggestiu.

LERAXARELO2015PERWEB
L'Era Xarel.lo 2015

De color or pàl·lid i brillant, L’Era Xarel·lo ofereix aromes de fruita blanca i citrics. En boca és fresc i persistent, amb un temptador fons de poma groga i pera madura.

LAROMANA2014PERWEB
La Romana 2014

Un blanc cremós, intens, llarg, noble i interessant. A la vista, lluu un groc transparent, càlid, sense estridències. En nas hi apreciem una combinació justa entre cítrics i deixos de vainilla que provenen de la fusta de roure. Quan passa per la boca sorprèn: L’entrada és delicada, la textura vellutada, les aromes consistents, la persistència del gust clama el record.PROGRAMACIÓ1.-Judit Neddermann (1)

Judit Neddermann

Cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat “Un segon” el 4 de març de 2016. Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014). El disc “Un segon” ha estat escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista LaTornada i 12è millor disc de l’any segons la Crítica dels Premis Enderrock. La cançó “Mireia”, inclosa en aquest treball, ha estat guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’. El primer disc, “Tot el que he vist”, li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema "El fugitiu", i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band i del projecte “Amors d’estiu” del Brossa Quartet de Corda.


Més informació