cellers i vins

Can Bas Domini Vinícola

Logo Can Bas-01 (1)

Can Bas: vivint la història

Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.
Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d’història, un nus de cultura, la suma d’il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d’interès turístic i enoturístic.


ELS VINS

LERA2014PERWEB
L'Era Cabernet Sauvignon 2014

Jove, vibrant, seductor i d’un intens color pruna. Un vi negre d’estructura lleugera però ben armada, amb una excel·lent integració entre acidesa i alcohol.
Les aromes de fruita, juntament amb uns tanins madurs i dolços, proporcionen un pas llarg i agradable en boca.

LERACHARDONNAY2015PERWEB
L'Era Chardonnay 2015

Blanc jove, fresc i untuós. Presenta tonalitats d’un groc fred i diàfan. És generós en aromes florals i en records a platan madur. El seu pas en boca és suau, agradable i d’un volum molt suggestiu.

LERAXARELO2015PERWEB
L'Era Xarel.lo 2015

De color or pàl·lid i brillant, L’Era Xarel·lo ofereix aromes de fruita blanca i citrics. En boca és fresc i persistent, amb un temptador fons de poma groga i pera madura.

LAROMANA2014PERWEB
La Romana 2014

Un blanc cremós, intens, llarg, noble i interessant. A la vista, lluu un groc transparent, càlid, sense estridències. En nas hi apreciem una combinació justa entre cítrics i deixos de vainilla que provenen de la fusta de roure. Quan passa per la boca sorprèn: L’entrada és delicada, la textura vellutada, les aromes consistents, la persistència del gust clama el record.PROGRAMACIÓGH_1

Gemma Humet

https://www.youtube.com/watch?v=nuPWTBol-TI La cantant i pianista Gemma Humet presenta el seu segon treball en solitari Encara (Satélite K), produït per Carles “Campi” Campón, productor i músic de Jorge Drexler. Aquest àlbum és un dels seus passos més importants de la seva carrera, on explora sonoritats noves i continua exhibint en les seves lletres el seu compromís social. Actuarà amb el contrabaixista de jazz Pau Lligadas.


Més informació