cellers i vins

Carol Vallès

img_web_vinya88

Després d’una llarga tradició en l’elaboració de cava familiar, el nostre celler va decidir el 1996 comercialitzar el seu producte més preuat: el cava.

Tot i la seva comercialització s’ha volgut mantenir la mateixa filosofia i esperit que ens va veure néixer. Sempre hem apostat per un mètode tradicional d’elaboració, fent un estricte i meticulós seguiment de cada ampolla de cava, des de l’inici fins el final de la seva elaboració, ja que creiem en la singularitat de tots i cada un dels nostres productes.

A Carol Vallès t’oferim la possibilitat de descobrir l’entorn del celler, conèixer com s’elaboren els nostres caves i realitzar diverses activitats i experiències d’enoturisme.ELS VINSPROGRAMACIÓScreen Shot 2018-05-29 at 17.46.33

Magali Sare

Magalí Sare és la soprano de la formació de cant coral Quartet Mèlt, que ara presenta el seu projecte en solitari com a cantant, flautista i percussionista. Aquest any s’ha autoeditat el seu primer disc com a líder Cançons d’amor i dimonis amb repertori de temes propis. L’àlbum és el resultat de cinc anys de feina, amb estils musicals del jazz, la música clàssica i la senzillesa del pop.  


Més informació