cellers i vins

Finca ca n’Estella

LOGOSFINCA

Despres d’una llarga tradició de més d’una segle, el 2002 es va incorporar la tercera generació de la família a l’empresa i es van incrementar les inversions al celler i en l’àmbit comercial. És l’època en què comencen a comercialitzar els primers caves: el cava Rabetllat i Vidal Brut Nature i el cava Rabetllat i Vidal Brut Ca n’Estella i es comencen a explorar nous camins en productes i vinificacions. El resultat: nombrosos premis nacionals i internacionals, reconeixement d’una feina molt ben feta,  sorgida de l’entrega i el compromís del nucli familiar del celler, que és el que dota d’essència i sentit el projecte.ELS VINS

Screen Shot 2017-05-26 at 23.20.31
Clot Blanc

Vi blanc de color lleugerament daurat amb reflexos verds i d'alta densitat. Destaca la presència de llàgrimes abundants i persistents. De nas molt potent amb records a fruites molt madures i exòtiques, principalment al mànec. D'entrada no agressiva i molt equilibrada, bona acidesa en boca i amb record del mànec. De postgust llarg i agradable.

Screen Shot 2017-05-26 at 23.20.18
Clot Negre

Vi negre de capa mitja, de color vermell robí amb reflejosanaranjados. De llàgrima fina i elegant. De nas intens i elegant, destaca l'harmonia entre els tocs de fruites del bosc i els records a vainilla.
Elegant en boca amb una entrada agradable que deixa pas a tanins de qualitat reforçats per una lleugera acidesa. Llarg i persistent en boca.

Screen Shot 2017-05-26 at 23.20.50
Rabetllat i Vidal Brut Nature

De color palla, destaca la formació d'escuma amb bombolles fines i elegants que tenen un moviment continu i formen una corona persistent.
En nas destaquen els records a pastisseria, xocolata i fruits secs. D'agradable presència en boca amb un carbònic molt ben integrat, fi i elegant. Acidesa equilibrada. Ampli i persistent amb postgust molt agradable.PROGRAMACIÓ1.-Judit Neddermann (1)

Judit Neddermann

Cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat “Un segon” el 4 de març de 2016. Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014). El disc “Un segon” ha estat escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista LaTornada i 12è millor disc de l’any segons la Crítica dels Premis Enderrock. La cançó “Mireia”, inclosa en aquest treball, ha estat guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’. El primer disc, “Tot el que he vist”, li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema "El fugitiu", i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band i del projecte “Amors d’estiu” del Brossa Quartet de Corda.


Més informació