cellers i vins

Cava Llopart

LogoLLopartperweb
“Ex vite vita”, la vida ve del cep, és el lema que ens ha acompanyat a les successives generacions a la família  Llopart. Segons acredita un document redactat en llatí i datat del 1385, un antecessor de la família Llopart, Bernardus Leopardi, rep la concessió d’unes vinyes situades en l’actual heretat can Llopart de Subirats.
La secular dedicació culmina amb l’elaboració al 1887, de les primeres ampolles de cava Llopart als antics cellers de la masia.
Pere Llopart i Vilarós, a principis dels anys 50, va contribuir activament a donar a conèixer i prestigiar els caves d’artesania i consolidà el cava Llopart com un producte de la més alta qualitat.
Actualment el acurat cultiu de les 95 hectàrees de vinya pròpia, situades en una zona de muntanya geològicament molt singular, la selecció dels millors raïms i el delicat procés artesanal garanteixen l’extraordinària qualitat dels caves i vins  Llopart.


ELS VINS

Llopart-Vitis-2015-705x202
VItis

De color groc pàl·lid. Aromes de fruita blanca, pètals de roses, préssecs, nectarines, fruita de la passió, flor de taronger, cítrics i un fons d’ametlles. Al final records anisats del xarel·lo.
En boca la primera sensació és de fruites blanques, viu, untuós, fresc i persistent postgust del xarel·lo.
Intens i agradable amb un fons estructurat.

Screen Shot 2017-06-22 at 09.38.42
Panoramic Gran Reserva

Un Gran Reserva per als amants dels caves perllongadament envellits i evolucionats. Cupatge amb la incorporació d’un 15% de vi base de reserva. Color groc-or, complexes de llarga criança: matisos derivats de les “mares”, torrats, melosos i fruits secs, amb lleugeres pinzellades reductores. En boca és ample i estructurat, molt cremós, i amb un perfecte equilibri sucre/acidesa. Gust persistent i amb caràcter. Molt idoni per acompanyar menjars i plats consistents.

Screen Shot 2017-06-22 at 09.38.30
Cava Integral Brut Nature

Elaborat amb vins que han fet
la primera fermentació a una temperatura de 15oC, i que, conjuntament amb el singular cupatge, donen lloc a la màxima accentuació de les peculiaritats afruitades de les varietats de raïm. Color groc-palla amb pàl·lids
d’aromes primàries, afruitades (poma, préssec, pinya) i molt conjuntades. En boca és lleuger i suau, molt fresc i amb nervi. És un cava especialment idoni per prendre sol, com a aperitiu i per acompanyar plats lleugers.

Screen Shot 2017-06-22 at 09.38.03
Clos dels fòssils

Brillant color groc-palla. Aromes amb notes afruitades varietals harmonitzades amb els matisos lígnits i els torrats del roure. Lleugers tons fumats. En boca és equilibrat, estructurat, elegantment glicèric i cremós. Postgust suau i perllongat.PROGRAMACIÓScreen Shot 2017-05-27 at 00.48.56

Marco Mezquida & Chicuelo

Marco Mezquida i Chicuelo connecten, dos artistes que somien i respiren el llenguatge de l'art, ens parlen a través de les seves tecles i cordes. Guanyador del premi Goya, brillant solista i company de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes com sòlides i influents com Juan Gómez, Chicuelo han sorgit com ell en el flamenc. Marco Mezquida: un músic aclaparador, posseït d'un pianisme únic, d'un discurs que és banyat per la diversitat; un artista que ha tingut tota l'escena europea en admiració desde la seva aparició Una trobada de dues personalitats artístiques igualment diferents i versàtils. Una intersecció definida per l'autenticitat, la mútua admiració i devoció completa a la música.


Més informació