cellers i vins

Mas Rodó

Logo Mas Rodo

QUALITAT I MODERNITAT

Celler jove, de disseny i qualitat, en un entorn paisatjístic sorprenent, a 500m d’alçada. La originalitat i la qualitat dels vins monovarietals de MAS RODÓ han obtingut reconeixements destacats com els de  la Guia de Vins de Catalunya 2013, que ha considerat a MAS RODÓ com el celler elaborador de “El millor vi blanc del Penedès”. Recentment dos dels seus vins han estat guardonats amb la Medalla d’Or 48e Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès.ELS VINS

MasRodoMacabeuperweb
Mas Rodó Macabeu

MAS RODÓ MACABEU
Tipus de vi : Blanc amb criança de 3 mesos en bóta de roure francès, amb battonage a les lies.
Varietat: 100% Macabeu
Procedència del raïm: Vinyes pròpies i velles.
Sòl: Arenós-Calcari
Verema: Finals de Setembre, manual
Fermentació: 20 dies en barrica de roure francès
Tap: suro, mides 44x24
Alcohol: 13,5% vol.
Classificació de la collita: Molt Bona
Nota de Tast:
Color de palla amb tonalitats daurades. Aroma fi amb elegants notes fumades, herbes fines i lies. A la boca gras, rodó, elegant, excel·lent punt d’acidesa, persistència i records a fruita madura.
Maridatge:
Combina amb tota classe de menjars, peix a la planxa i al forn, peix guisat i carn blanca

MasRodoMontonegaperweb
Mas Rodó Montonega

MAS RODÓ MONTONEGA
Tipus de Vi: Blanc . Amb battonage en les seves lies i 12 mesos de repòs dins d’ampolla.
Varietats: 100% raïm Montonec.
Procedència del raïm: Vinyes pròpies i velles.
Sòl: Arenós-Calcari
Verema: Principis d’Octubre, manual
Fermentació: 20 dies controlada en dipòsits d’Inox, entre 13º i 14,5º.
Tap: suro, mides 44x24
Alcohol: 12% vol
Classificació de la collita: Molt Bona
Nota de Tast: D’aspecte nítid i brillant, groc pàl·lid amb matisos verdosos. Aroma franc, intens i fresc amb notes a fruites blanques. Viu a la boca, fresc, equilibrat i fragant amb retronassal suau i delicat. Maridatge:
Tot tipus de marisc i peix fresc, sushi i sashimi, arrossos, sopes, cremes i fumats, és també ideal per a cocktail, aperitiu i anar de tapes.PROGRAMACIÓScreen Shot 2017-06-10 at 00.47.45

In Crescendo

Un grup vocal format per joves d'entre 18 i 26 anys, que van resultar guanyadors de la segona edició del popular programa televisiu Oh Happy Day, el 2014. Des d’aleshores, la seva trajectòria ja estat fulgurant i, a més de presentar diversos espectacles, un disc i haver realitzat més de 70 actuacions, s’han consolidat com un dels grups vocals més singulars del panorama musical actual. La seva versatilitat, qualitat vocal, originalitat dels arranjaments i composicions i carisma, els converteixen en una formació única i d’una gran força sobre els escenaris.


Més informació