cellers i vins

Oller del Mas

Logo Oller per web

INNOVANT EN LA TRADICIÓ

El Castell medieval Oller del Mas, originari del S.X i restaurat en la seva totalitat ha estat l’escenari d’una història única: la dels Oller. Avui, la família Margenat, hereua i conservadora de la captivadora història dels Oller, obre amb il·lusió les portes d’una finca, en la que conviuen harmònicament la història mil·lenària amb la modernitat, amb la il·lusió de continuar construint la història dels Oller.
Vins que respiren història, autèntics vins de “Château” amb la voluntat de ser homenatge i reflex d’allò que projecten els personatges històrics Arnau Oller i Bernat Oller: profunditat i mestratge.
Els vins elaborats a Oller del Mas són vins fets a partir dels millors raïms de la finca, amb produccions realment molt limitades i que expressen terrer i una identitat pròpia.


ELS VINS

Sangre Toro 2014, nacional, tinto, negre,red, garnacha, garnatxa
Bernat Oller 2014

Anyada 2014
Varietats 90% merlot - 10% picapoll negre
Aromes nets, francs, i molt complexes, en què destaquen la fruita fresca, els balsàmics i tocs especiats.
En boca és fresc i afruitat, amb una acidesa ben equilibrada. El pas per fusta li aporta complexitat i un fons elegant.

Blancpicaweb
Blanc de Picapolls 2015

50% Picapoll Blanc
50% Picapoll Negre
Color groc palla amb reflexes daurats.
En nas és intens i expressiu. Hi trobem aromes a fruita blanca i tropical com la poma, la pera i el litxi. Presencia lleugera de tocs herbacis.
Bon pas en boca. D’entrada agradable, cremós i estructurat.
En el tast retro nassal trobem aromes frescos i afruitats que provoquen que sigui un vi gastronòmic i complex.
Es recomana servir-lo entre 8oC i 10oC.PROGRAMACIÓ1.- Judit promo

Judit Neddermann

https://www.youtube.com/watch?v=jBVaaUsxGDs “Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum. Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.


Més informació