cellers i vins

Oller del Mas

Logo Oller per web

INNOVANT EN LA TRADICIÓ

El Castell medieval Oller del Mas, originari del S.X i restaurat en la seva totalitat ha estat l’escenari d’una història única: la dels Oller. Avui, la família Margenat, hereua i conservadora de la captivadora història dels Oller, obre amb il·lusió les portes d’una finca, en la que conviuen harmònicament la història mil·lenària amb la modernitat, amb la il·lusió de continuar construint la història dels Oller.
Vins que respiren història, autèntics vins de “Château” amb la voluntat de ser homenatge i reflex d’allò que projecten els personatges històrics Arnau Oller i Bernat Oller: profunditat i mestratge.
Els vins elaborats a Oller del Mas són vins fets a partir dels millors raïms de la finca, amb produccions realment molt limitades i que expressen terrer i una identitat pròpia.


ELS VINS

Sangre Toro 2014, nacional, tinto, negre,red, garnacha, garnatxa
Bernat Oller 2014

Anyada 2014
Varietats 90% merlot - 10% picapoll negre
Aromes nets, francs, i molt complexes, en què destaquen la fruita fresca, els balsàmics i tocs especiats.
En boca és fresc i afruitat, amb una acidesa ben equilibrada. El pas per fusta li aporta complexitat i un fons elegant.

Blancpicaweb
Blanc de Picapolls 2015

50% Picapoll Blanc
50% Picapoll Negre
Color groc palla amb reflexes daurats.
En nas és intens i expressiu. Hi trobem aromes a fruita blanca i tropical com la poma, la pera i el litxi. Presencia lleugera de tocs herbacis.
Bon pas en boca. D’entrada agradable, cremós i estructurat.
En el tast retro nassal trobem aromes frescos i afruitats que provoquen que sigui un vi gastronòmic i complex.
Es recomana servir-lo entre 8oC i 10oC.PROGRAMACIÓHanfris1

Hanfris Quartet

The Hanfris Quartet és un quartet vocal masculí format el 2009.Alemanya i Països Baixos, a part de les Illes Britàniques on ja fa temps que hi està arrelat. El quartet està format per Jordi Forcadell (tenor), Gener Salicrú (lead), Juan Bertrand (baríton) i Adrià Sivilla (baix), naturals de Mataró, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat. Tots ells disposen d’una perllongada experiència coral i musical. La capacitat vocal és precisament un requeriment indispensable per aquest estil ja que demana molta resistència, flexibilitat i absolut rigor en l’afinació. Les peces que interpreta són arranjaments per a quartet vocal masculí de cançons conegudes, sovint estàndards de jazz, temes pop i rock, també bandes sonores de pel·lícules i musicals, així com originals del barbershop. També tenen arranjaments en close-harmony i doo-wop. Han actuat, entre altres al programa de Televisió de Catalunya Oh Happy Day com a artistes convidats (octubre 2013), així com un concert amb el cor Raphsody a Peterborough -Regne Unit- (desembre 2013), Festival Internacional de Música Coral Serranía de Cuenca (agost 2013), la Festa Major de Les Santes de Mataró (juliol 2013), el XXIV Cicle de Música al Castell de Sant Pere de Ribes (juliol 2013), el II Festival Internacional de Música a Cappella de Girona (maig 2013), el Teatre Kursaal de Manresa (abril 2013), el Teatre Principal de Valls (març 2013), etc. En anys anteriors també han actuat en festivals com l’(a)phònica de Banyoles (2012), el Kesse de Tarragona (2012), el de Tavèrnoles (2012), i espais com la Sala Clap de Mataró, el Teatre L’Atlàntida de Vic, el Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, l’Auditori de Castalla, l’Auditori de Vilafranca del Penedès, el Teatro Principal de San Pedro del Pinatar, i a Madrid al Teatro Alfredo Kraus i la Sala Galileo Galilei, entre d’altres.


Més informació