gastronomia

Ametller Origen -Patrocinador gastronòmic

FullSizeRender (27)

Des de 1830, la família Ametller s’ha dedicat a conrear i tenir cura de les seves terres. Fruit de l’experiència com a agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix l’ambiciós projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola amb 1.500 ha de camps al llarg de l’eix mediterrani, l’elaboració de productes a l’obrador d’Olèrdola (Vilafranca del Penedès) i la comercialització a través dels models de botigues casaametller i Ametller Origen sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a la millora de l’alimentació i la salut de les persones.

És per això, que treballem cada dia en els nostres camps, els nostres obradors i les nostres botigues per garantir sabor i qualitat des de l’Origen.

Busca la teva botiga Ametller Origen més propera en aquest enllaç: ametllerorigen.cat/ca/botigues.html

AMETLLER ORIGEN I EL FESTIVAL VINYASONS:

Són 7 les generacions de la família Ametller que s’han dedicat a l’art de la viticultura. Aquesta sensibilitat especial pel treball de la vinya, ens ha apropat al Festival VinyaSons, qui aposta per una gastronomia de creació pròpia, buscant la sinèrgia entre una cuina mediterrània i els maridatges enològics.

Enguany, estarem presents en cada còctel del Festival VinyaSons, acompanyant- vos cada nit amb la millor selecció dels nostres productes