programació

Celler Abadal | Celeste Alias ‘Abadal’ Trio

divendres 7 de juliol a les 21:00 / Visita celler: 20h
LOGO ABADAL (1)
CelesteAliasperweb2

INFORMACIÓ

LOGO ABADAL (1)
divendres 7 de juliol | 21:00 / Visita celler: 20h
Sta. Maria d'Horta d'Avinyó, 08279, Barcelona com arribar-hi

 

Celeste Alías proposa un concert únic pel retorn del VinyaSons al celler Abadal, amb un trio de luxe: el pianista Roger Mas, el contrabaixista David Mengual i el gran David Xirgu a la bateria.

Celeste cantarà un repertori inspìrat en les vinyes i en l’aroma del vi de la seva terra, el Bages. Un recorregut eclèctic pel jazz, cançons pròpies, boleros i altres grans clàssics de la música popular.

Una ocasió excepcional per poder gaudir d’alguns dels millors músics de jazz del moment en l’entorn únic del celler Abadal.

ELS ARTISTESCelesteAliasperweb2

Celeste Alias ‘Abadal’ Trio

Celeste Alías, cantant

S’inicia en la música amb el clarinet, però s’endinsa de mica en mica en el terreny de la veu i s’enamora de les possibilitats que aquesta pot tenir. Aprofundeix en el cant clàssic i la música antiga. És una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. Es llicencia en cant jazz a l’ESMUC i passa també pel Conservatori d’Amsterdam. El jazz li obre les portes a la llibertat interpretativa i la improvisació. El seu repertori abarca des dels standards més clàssics fins als boleros de Machín i composicions originals.

Té dos grans projectes a duo. Canta amb el pianista Marco Mezquida, que graven Two Lonely People al 2011 i LLUNÀTICS al 2015. També amb el guitarrista Santi Careta, amb el qui crea el projecte La Veu de la Guitarra, Black in blue i Celeste canta Antonio Machín creat a quartet amb David Soler i Oriol Roca. Al 2014 grava el disc LET’S SING AGAIN amb Guillem Arnedo band: Jorge Rossy, Jaume Llombart i DeeJay Foster. Està activa en d’altres projectes amb David Mengual, Ramon Prats, Marko Lohikari i d’altres.

Actualment és professora de veu al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona.

Fitxa artística

Celeste Alías, veu

Roger Mas, piano

David Mengual, contrabaix

David Xirgu, bateria

 

Més informació

EL CELLER

Sala Sant Ramon 4

Abadal

Inspirat en el model del château bordelès, Valentí Roqueta va desenvolupar el seu projecte a Santa Maria d’Horta d’Avinyó, al voltant de la masia on la seva família ha elaborat vins durant més de nou segles. A més de replantar la vinya amb les varietats que millor expressen la singularitat del terreny del Bages, Roqueta va construir al bell mig de la propietat –al costat de l’antiga masia– un celler modern amb les instal·lacions i l’equipament necessaris per elaborar vins de gran qualitat.

I així va néixer, l’any 1983, Abadal, un celler compromès amb la història vinícola del seu entorn, capaç d’emprar tant tècniques ancestrals com la més moderna enologia amb l’objectiu d’elaborar vins que revelin amb franquesa la seva identitat. Un concepte sens dubte visionari, més pròxim als propòsits dels cellers d’última generació que no pas als dels cellers que dominaven el panorama vinícola espanyol els anys vuitanta.

Amb aquests arguments, en poc més de trenta anys Abadal s’ha consolidat com el celler de referència a la D. O. Pla de Bages.

DEGUSTACIÓ

Abadal Rosat per web

Abadal Rosat

Frescor varietal, amplitud i potència. Rosat de nova generació, dels millors raïms negres, reivindicant el rosat com a opció qualitativa. La seducció fruitosa de les varietats negres, la cara amable i juganera del Cabernet Sauvignon i el caràcter autòcton del Sumoll. Cirera, maduixa i gerds, amb notes de confiteria.

Abadal Franc per web

Abadal Franc

Vi conceptual de varietats complementàries. La singularitat del mestissatge. La tradició del que és autòcton. El Cabernet Franc, concentrat i generós. L’Ull de Llebre elegant i fresc. El caràcter autòcton del Sumoll. Unió de toffee amb fruita vermella. Quatre mesos de barrica: la fusió en complexitat d’un vi jove.

Abadal Crianza per web

Abadal Criança

Varietats universals, com a canal d’expressió d’una terra singular. Veremes fredes que respecten aromes. Maduracions completes: expressió varietal. Color, cirera, grosella, cacau i espècies. Deu mesos en sis roures diferents, fonent la potència en elegància.


GASTRONOMIA

Menu 7 i 8 de juliol

MENÚ VINYASONS 7 i 8 de JULIOL

Snack: Bastonets integrals

Vichyssoise Ametller Origen

Amanida de cus-cus Ametller Origen

Truita de patata i ceba + Tapenada de tomaquet AO

Arros de pop i perol

Broqueta de pollastre al curri

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI