programació

Albet i Noya | Magali Sare & Manel Fortià

divendres 14 de juliol a les 21:00 / Visita celler: 20:00h
Logo Albet i Noya ORIGINAL (1)
magalifortiamuntatge1

INFORMACIÓ

Logo Albet i Noya ORIGINAL (1)
divendres 14 de juliol | 21:00 / Visita celler: 20:00h
Can Vendrell, s/n, 08739 Sant Pau d'Ordal, Subirats, Barcelona, España com arribar-hi

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petitformat la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari. Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nutrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.

Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular icomposicions pròpies conformen el menú que en cada concert pot variar depenent de l’espai i l’ambient que es creï, fent així de cada actuació un espectacle únic i irrepetible.

ELS ARTISTESmagalifortiamuntatge1

Magali Sare & Manel Fortià

 

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petit format la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari. Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nutrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.

Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular icomposicions pròpies conformen el menú que en cada concert pot variar depenent de l’espai i l’ambient que es creï, fent així de cada actuació un espectacle únic i irrepetible.

Més informació

EL CELLER

AlbetiNoya3

Albet i Noya

Si bé els orígens del conreu de vinyes a Can Vendrell es troben a l’edat mitjana, no és fins el 1903 que la família Albet s’assenta a la finca. Joan Albet i Rovirosa va anar a Can Vendrell per encàrregar-se de la replantació de la finca en la època post-fil·loxèrica. Després de les feines de replantació, va quedar-se com a encarregat de les 210 hectàrees de la finca, dels quals 90 hectàrees estaven dedicades al conreu de la vinya.

És l’actual i quarta generació, – en Josep Maria Albet i Noya – que introdueix el conreu ecològic de les vinyes. En Josep Maria es fa càrrec de la finca a partir de la mort del pare el 1972, i a finals d’aquesta dècada comença a elaborar els primers vins ecològics. Amb l’èxit d’aquest primer vi ecològic, elaborat exclusivament per al mercat danès, s’anava incrementant la proporció de la finca dedicada al conreu ecològic.

La família aprofita la oportunitat d’adquirir finalment la finca que portavem desde feia quatre generacions. És en aquest moment, quan es decideix començar l’ampliació i millora contínua de les instal·lacions, i a dedicar el 100% dels terrenys al conreu ecològic.

Actualment controlen 80.6 hectàrees dedicades al conreu de la vinya, i comprem també raïm de pagesos locals que s’han convertit al cultiu ecològic, pagant els millors preus del Penedès i donant assessorament en el conreu per garantir la màxima qualitat del raïm.

DEGUSTACIÓ

Screen Shot 2017-06-14 at 09.19.54

Curiós Xarel.lo

Vi elaborat amb raïm seleccionat a la vinya i collit a mà. Del qual només s'aprofita en el premsat la primera fracció de most. Després de fermentar a una temperatura controlada d'uns 16°C durant 19 dies, li vam donar els trasbalsos escaients. Aquest vi d'anyada restarà en les millors condicions de fruitositat i aroma durant els primers dos anys d'embotellat, temps a partir del qual anirà minvant la seva frescor i augmentarà la seva potència i cos. Beveu-lo ben fred i preferentment combinat amb menjars lleugers.

Screen Shot 2017-06-14 at 09.23.21

Lignum Negre

El raïm d'aquest vi procedeix de les terres altes de la regió i de la tria de vinyes velles per les varietats de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Merlot sempre per sobre de 320m d'altitud en sòls pinyolencs i secaners que han estat conreats ecològicament. Aquest vi es pot degustar de seguit tot i que ben segur evolucionarà positivament els propers anys conservat entre 10° i 15° C. Temperatura de consum: 17°C.

Screen Shot 2017-06-14 at 09.25.18

Efecte Brut Nature Reserva 3

Aquest vi escumós ha estat elaborat pel mètode tradicional. Ha envellit a les nostres caves a una temperatura constant de 16ºC. El seu degollament ha estat manual i sense congelació i la data d'aquesta operació està impresa a la contraetiqueta de l'ampolla. La qualitat del producte serà òptima durant els divuit mesos posteriors al seu degollament. Recomanem servir-lo a uns 6ºC de temperatura.


GASTRONOMIA

Menu 14-15 de Juliol

MENÚ VINYASONS 14-15 JULIOL

Bastonet pipes

Gaspatxo de maduixa Ametller Origen

Amanida de llenties

Truita de carxofa i tapenada de tomaquet Ametller Origen

Arròs amb cuixa d’ànec de l’Empordà i bolets

Broqueta de conill amb pebrot i hummus

Brownie amb melmelada de taronja

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI