programació

Can Ràfols dels Caus | Marco Mezquida & Sol Picó

divendres 20 de juliol a les 21:00 / Visita celler 20:00 h
Can Rafols dels Caus logo
_DSC4385

INFORMACIÓ

Can Rafols dels Caus logo
divendres 20 de juliol | 21:00 / Visita celler 20:00 h
Can Rafols dels Caus, s/n, 08793, Barcelona com arribar-hi

En aquesta ‘cita a cegues’ artística, dues ‘besties escèniques’ com Sol Picó i Marco Mezquida comparteixen escenari. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons, on ens explicaran una història d’amor. Però no necessitaran utilitzar paraules, només el llenguatge de la música en el cas de Marco Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. Sol Picó ha estat Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música, tot i la seva joventut. Ha estat premiat en tres ocasions consecutives com a Músic de l’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

ELS ARTISTES_DSC4385

Marco Mezquida & Sol Picó

En aquesta ‘cita a cegues’ artística, dues ‘besties escèniques’ com Sol Picó i Marco Mezquida comparteixen escenari. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons, on ens explicaran una història d’amor. Però no necessitaran utilitzar paraules, només el llenguatge de la música en el cas de Marco Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. Sol Picó ha estat Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música, tot i la seva joventut. Ha estat premiat en tres ocasions consecutives com a Músic de l’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Més informació

EL CELLER

Bodegues Ca n'Estella1

CAN RÀFOLS DELS CAUS

UN PROJECTE VITAL I SINGULAR
L’any 1979, Carlos Esteva decideix anar-se’n a viure a la finca del seu avi, Can Ràfols dels Caus. Havent comprat les parts que eren propietat dels seus germans, comença la lenta rehabilitació del noble edifici que estava en estat mig ruïnós. Al mateix temps, regenera l’explotació de les vinyes, introduint noves varietats i noves formes de cultiu (emparrats), apostant per la viabilitat d’uns vins de collita pròpia, de caràcter singular i creant una marca de qualitat contrastada. Carlos Esteva es converteix en un dels pocs vitivinicultors que viuen a l’explotació i lluiten per assolir els seus objectius tot respectant les característiques del paisatge i l’arquitectura del lloc dins d’un marc de sostenibilitat.

DEGUSTACIÓ


GASTRONOMIA

Menu 28 de juliol

MENÚ VINYASONS  28 JULIOL

 

Xips selecció Ametller Origen

Selecció d’embotits

Sumaia extra

Llom curat

Pernil duroc curat

Pit gall dindi extra

Coca freda d’esparrec, hummus i escopinyes

Carpaccio de peus de porc amb trinxat Ametller

Broqueta pollastre al curri amb salsa de bolets

Selecció de formatges extra

Crackanies Casanella

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI