programació

Can Ràfols dels Caus | Marco Mezquida & Sol Picó

divendres 20 de juliol a les 21:00 / Visita celler 20:00 h
Can Rafols dels Caus logo
_DSC4385

INFORMACIÓ

Can Rafols dels Caus logo
divendres 20 de juliol | 21:00 / Visita celler 20:00 h
Can Rafols dels Caus, s/n, 08793, Barcelona com arribar-hi

En aquesta ‘cita a cegues’ artística, dues ‘besties escèniques’ com Sol Picó i Marco Mezquida comparteixen escenari. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons, on ens explicaran una història d’amor. Però no necessitaran utilitzar paraules, només el llenguatge de la música en el cas de Marco Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. Sol Picó ha estat Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música, tot i la seva joventut. Ha estat premiat en tres ocasions consecutives com a Músic de l’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

ELS ARTISTES_DSC4385

Marco Mezquida & Sol Picó

En aquesta ‘cita a cegues’ artística, dues ‘besties escèniques’ com Sol Picó i Marco Mezquida comparteixen escenari. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons, on ens explicaran una història d’amor. Però no necessitaran utilitzar paraules, només el llenguatge de la música en el cas de Marco Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. Sol Picó ha estat Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música, tot i la seva joventut. Ha estat premiat en tres ocasions consecutives com a Músic de l’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Més informació

EL CELLER

CARN RAFOLS 3

CAN RÀFOLS DELS CAUS

UN PROJECTE VITAL I SINGULAR
L’any 1979, Carlos Esteva decideix anar-se’n a viure a la finca del seu avi, Can Ràfols dels Caus. Havent comprat les parts que eren propietat dels seus germans, comença la lenta rehabilitació del noble edifici que estava en estat mig ruïnós. Al mateix temps, regenera l’explotació de les vinyes, introduint noves varietats i noves formes de cultiu (emparrats), apostant per la viabilitat d’uns vins de collita pròpia, de caràcter singular i creant una marca de qualitat contrastada. Carlos Esteva es converteix en un dels pocs vitivinicultors que viuen a l’explotació i lluiten per assolir els seus objectius tot respectant les característiques del paisatge i l’arquitectura del lloc dins d’un marc de sostenibilitat.

DEGUSTACIÓ

Gran Caus per web

Gran Caus Blanc 2016

NOTA DE TAST
Color: groc palla amb reflexes daurats. Aroma: fumats i torrats, floral i mineral. Sabor: Untuós, melós i al mateix temps desengreixant.

MARIDATGE
Marisc, tot tipus de peix, plats a base d’arròs, com el rissotto i la paella, pasta, formatges, plats a base de salses cremoses i postres, fruites tropicals, fruites blanques i cremes.

Gran Caus Rosar per web

Gran Caus Rosat 2017

NOTA DE TAST
El vi té un color cirera de capa mitjana amb aromes a maduixa, gerds i cirera fresca. En boca es mostra sec, saborós i estructurat amb capes de sabor, una concentració excel·lent i un llarg final.

MARIDATGE
Plats de marisc, peix, paelles, fideuà, salses cremoses, formatges de pasta tova i alta cuina italiana.

Pedradura per web

Pedradura 2008

NOTA DE TAST
Color: Vermell profund. Aroma: baies vermelles amb tocs que recorden a herbes aromàtiques del massís. Sabor: El vi expressa la mineralització d’aquest entorn tan pur, calcari i àrid. És profund i rodó amb un llarg final en boca.

MARIDATGE
Carn a la graella i rostits, carn de caça, formatges, guisats i salses elaborades.


GASTRONOMIA

Menu 22 juliol – 5 agost

Menú 22 de juliol – 5 d’agost

Selecció patates xips Ametller Origen

Cons de Bunyols de Bacallà amb chutney de ceba
Gaspatxo Ametller Origen
Ensaladilla amb bonitol AO
Seleccio d’embotits i formatges extra
Els Pinxitos VinyaSons AO
  • Broqueta de Mozzarella amb tomaquet cherry
  • Truita de patata amb tapenada de tomàquet
Fideuà AO
Broqueta pollastre AO amb chutney de mango
Crackànies Casanella
Més informació

COM ARRIBAR-HI