programació

Celler Carol Vallés (inclou sopar-maridatge) | Magali Sare

divendres 3 d'agost a les 21:00 / Visita celler: 20h
img_web_vinya88
Screen Shot 2018-05-29 at 17.46.33

INFORMACIÓ

img_web_vinya88
divendres 3 d'agost | 21:00 / Visita celler: 20h
Can Parellada, Corral del Mestre, s/n, 08739 Can Cartrò-Subirats, Barcelona com arribar-hi

 

Magalí Sare és la soprano de la formació de cant coral Quartet Mèlt, que ara presenta el seu projecte en solitari com a cantant, flautista i percussionista. Aquest any s’ha autoeditat el seu primer disc com a líder Cançons d’amor i dimonis amb repertori de temes propis. L’àlbum és el resultat de cinc anys de feina, amb estils musicals del jazz, la música clàssica i la senzillesa del pop. En aquest concert íntim la podrem gaudir a duet amb el guitarrista Sebastià Gris

 

ELS ARTISTESScreen Shot 2018-05-29 at 17.46.33

Magali Sare

Magalí Sare és la soprano de la formació de cant coral Quartet Mèlt, que ara presenta el seu projecte en solitari com a cantant, flautista i percussionista.
Aquest any s’ha autoeditat el seu primer disc com a líder Cançons d’amor i dimonis amb repertori de temes propis. L’àlbum és el resultat de cinc anys de feina, amb estils musicals del jazz, la música clàssica i la senzillesa del pop.

 

Més informació

EL CELLER

foto cellers carol vallès

Carol Vallès

Després d’una llarga tradició en l’elaboració de cava familiar, el nostre celler va decidir el 1996 comercialitzar el seu producte més preuat: el cava.

Tot i la seva comercialització s’ha volgut mantenir la mateixa filosofia i esperit que ens va veure néixer. Sempre hem apostat per un mètode tradicional d’elaboració, fent un estricte i meticulós seguiment de cada ampolla de cava, des de l’inici fins el final de la seva elaboració, ja que creiem en la singularitat de tots i cada un dels nostres productes.

A Carol Vallès t’oferim la possibilitat de descobrir l’entorn del celler, conèixer com s’elaboren els nostres caves i realitzar diverses activitats i experiències d’enoturisme.

DEGUSTACIÓ


GASTRONOMIA

Menú 3 d’agost

Xips selecció Ametller Origen

Broqueta de Mozzarella amb tomaquet cherry

Selecció d’embotits

Coca freda d’esparrec, hummus i escopinyes

Carpaccio de roast beef amb trinxat Ametller

Fideuà AO

Broqueta pollastre AO amb arrós basmati

Selecció de formatges extra

Crackanies Casanella

Més informació


COM ARRIBAR-HI