programació

Finca Viladellops | Judit Neddermann

dissabte 14 de juliol a les 20:30 / Visita celler: 19.30h
img_web_vinya
1.- Judit promo

INFORMACIÓ

img_web_vinya
dissabte 14 de juliol | 20:30 / Visita celler: 19.30h
08734 Viladellops, Olèrdola, Barcelona, com arribar-hi

La cantautora Judit Neddermann presenta el seu tercer disc Nua (Satélite K, 2018). El nom del treball deixa entreveure la sinceritat i el compromís de l’artista, que explora el seu pas a la vida adulta celebrant els cicles que ens proposa la vida. Un àlbum de pop, folk i world music que va des de l’emoció més íntima a la reflexió més àmplia del món que viu, en un cant al seu poble que busca la llum. La podrem gaudir en format duet amb el guitarrista Santi Careta

ELS ARTISTES1.- Judit promo

Judit Neddermann

“Nua” (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez.
Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Més informació

EL CELLER

finca-viladellops3

Finca Viladellops

Les primeres referències escrites d’elaboració de vins per la seva comercialització a Finca Viladellops es remunten a finals del s. XIX, més concretament a l’any 1877, i es perpetuen de manera ininterrompuda fins el 1980, any en què s’abandona aquesta activitat per reiniciar-la a partir de 1999, coincidint amb la incorporació de la generació actual de la família Desvalls amb un nou projecte d’elaboració de vins de qualitat 100% mediterranis. Vins que busquen transmetre la tipicitat a partir de l’aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per blancs.

DEGUSTACIÓ

Viladellops negre per web

Viladellops Garnatxa

Negre color granats ben cobert. Aromes minerals i de fruita negre, matisos especiats de
raïm ben macerat. En boca és potent, saborós, carnós, amb notes de regalèssia i torrefactes. El vi té
una bona acidesa, volum i estructura.

Viladellops xarel.lo per web

Viladellops Xarel.lo

Color groc verdós. Aroma molt subtil i elegant, notes lleugerament cremoses de lies fines i anisades (fonoll) amb matisos de fruita blanca (pera). A la boca és ple i greixós, amb una bona expressió fruitosa, retro-nasal anisada.


GASTRONOMIA

Menú 3 d’agost

Seleccio patates xips AO
Selecció embotits extra AO
  • Sumaia extra CA
  • Llom curat 100% duroc AO
  • Pernil duroc curat AO
  • Pit gall dindi tallat al dia AO
Espàrrec blanc amb Escopinyes al natural i Hummus AO
Carpaccio de peus de porc amb Trinxat AO
Broqueta pollastre al curri amb arros basmati i salsa de bolets
Selecció formatges extra AO
Crackanies Casanella

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI