programació

Finca Viladellops | Hanfris Quartet

divendres 28 de juliol a les 21:00 / Visita celler: 20h
LOGOFincaViladellops
Hanfris1

INFORMACIÓ

LOGOFincaViladellops
divendres 28 de juliol | 21:00 / Visita celler: 20h
08734 Viladellops, Olèrdola, Barcelona, com arribar-hi

El Hanfris Quartet és un cop d’aire fresc, una descarrega d’energia i bon rollo. Un quartet vocal d’una musicalitat increible, que connecten amb el públic a base de talent i carisma i que en aquesta edició retornen al festival desprès d’haver arrassat en els seus concerts de fa dues edicions.

ELS ARTISTESHanfris1

Hanfris Quartet

The Hanfris Quartet és un quartet vocal masculí format el 2009.Alemanya i Països Baixos, a part de les Illes Britàniques on ja fa temps que hi està arrelat. El quartet està format per Jordi Forcadell (tenor), Gener Salicrú (lead), Juan Bertrand (baríton) i Adrià Sivilla (baix), naturals de Mataró, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat. Tots ells disposen d’una perllongada experiència coral i musical. La capacitat vocal és precisament un requeriment indispensable per aquest estil ja que demana molta resistència, flexibilitat i absolut rigor en l’afinació. Les peces que interpreta són arranjaments per a quartet vocal masculí de cançons conegudes, sovint estàndards de jazz, temes pop i rock, també bandes sonores de pel·lícules i musicals, així com originals del barbershop. També tenen arranjaments en close-harmony i doo-wop.

Han actuat, entre altres al programa de Televisió de Catalunya Oh Happy Day com a artistes convidats (octubre 2013), així com un concert amb el cor Raphsody a Peterborough -Regne Unit- (desembre 2013), Festival Internacional de Música Coral Serranía de Cuenca (agost 2013), la Festa Major de Les Santes de Mataró (juliol 2013), el XXIV Cicle de Música al Castell de Sant Pere de Ribes (juliol 2013), el II Festival Internacional de Música a Cappella de Girona (maig 2013), el Teatre Kursaal de Manresa (abril 2013), el Teatre Principal de Valls (març 2013), etc. En anys anteriors també han actuat en festivals com l’(a)phònica de Banyoles (2012), el Kesse de Tarragona (2012), el de Tavèrnoles (2012), i espais com la Sala Clap de Mataró, el Teatre L’Atlàntida de Vic, el Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, l’Auditori de Castalla, l’Auditori de Vilafranca del Penedès, el Teatro Principal de San Pedro del Pinatar, i a Madrid al Teatro Alfredo Kraus i la Sala Galileo Galilei, entre d’altres.

Més informació

EL CELLER

finca-viladellops3

Finca Viladellops

Les primeres referències escrites d’elaboració de vins per la seva comercialització a Finca Viladellops es remunten a finals del s. XIX, més concretament a l’any 1877, i es perpetuen de manera ininterrompuda fins el 1980, any en què s’abandona aquesta activitat per reiniciar-la a partir de 1999, coincidint amb la incorporació de la generació actual de la família Desvalls amb un nou projecte d’elaboració de vins de qualitat 100% mediterranis. Vins que busquen transmetre la tipicitat a partir de l’aposta per les varietats autòctones de la zona com a base dels seus vins: Garnatxa per vins negres i Xarel·lo per blancs.

DEGUSTACIÓ


GASTRONOMIA

Menú 28-29 juliol i 4 d’agost

MENÚ VINYASONS 28-29 juliol i 4 d’agost

Assortit de xips Ametller Origen

Crema Thai / Gaspatxo (dia 4) Ametller Origen

Amanida Russa Ametller Origen

Truita de carxofa + tapenada de tomaquet AO

Arrós amb gamba austral i favetes

Broqueta de pollastre paprika amb salsa xató

Pastís de formatge amb melmelada de figa AO

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI