programació

La Vinyeta | In Crescendo

dissabte 8 de juliol a les 21h / Visita celler: 20h
logo.lavinyeta.carmen
Screen Shot 2017-06-10 at 00.47.45

INFORMACIÓ

logo.lavinyeta.carmen
dissabte 8 de juliol | 21h / Visita celler: 20h
Ctra. Mollet a Masarac, 17752 Mollet de Peralada, Girona, España com arribar-hi

In Crescendo, un dels grups vocals musicalment més interessats apareguts darrerament, van entrar amb molta força al panorama musical gràcies a la popularitat assolida al guanyar el concurs televisiu ‘Oh Happy Day’ el 2014. Despres d’haver fet desenes de concerts durant aquests darrers 2 anys arreu del territori, ara es presenten per primera vegada al VinyaSons amb un repertori nou, ple de sorpreses, pero, com sempre, amb una musicalitat i energia extraordinaries.

ELS ARTISTESScreen Shot 2017-06-10 at 00.47.45

In Crescendo

Un grup vocal format per joves d’entre 18 i 26 anys, que van resultar guanyadors de la segona edició del popular programa televisiu Oh Happy Day, el 2014.

Des d’aleshores, la seva trajectòria ja estat fulgurant i, a més de presentar diversos espectacles, un disc i haver realitzat més de 70 actuacions, s’han consolidat com un dels grups vocals més singulars del panorama musical actual.

La seva versatilitat, qualitat vocal, originalitat dels arranjaments i composicions i carisma, els converteixen en una formació única i d’una gran força sobre els escenaris.

Més informació

EL CELLER

CELLER LA VINYETA

La Vinyeta

La Vinyeta és un dels projectes més joves i dinàmics de la DO Empordà. Els seus propietaris, Josep i Marta, són dos joves emprenedors que van començar el 2002 amb només 4 hectàrees de vinyes velles situades a Mollet de Peralada. Partint d’aquests ceps, i amb l’experiència de l’anterior propietari, van plantar altres camps. El 2006 van construir el celler i van començar a produir les primeres ampolles. En aquests pocs anys, els vins de La Vinyeta han obtingut diversos reconeixements i els seus propietaris s’han guanyat l’estima de nombrosos visitants, que van atrets per un tracte molt personal.

DEGUSTACIÓ


GASTRONOMIA

Menu 7 i 8 de juliol

MENÚ VINYASONS 7 i 8 de JULIOL

Snack: Bastonets integrals

Vichyssoise Ametller Origen

Amanida de cus-cus Ametller Origen

Truita de patata i ceba + Tapenada de tomaquet AO

Arros de pop i perol

Broqueta de pollastre al curri

 

Més informació

COM ARRIBAR-HI